TOES & flow your business traject

Vol enthousiasme begin je ergens aan, maar het daadwerkelijk neerzetten van jouw nieuwe dienst of product blijft uit.
Wat is dat toch? Wat houdt jou tegen?

Beland je geregeld in een conflict met een teamlid en kun je daar niet de vinger opleggen?
Je wil je bedrijf verder laten groeien, maar weet dat je daarvoor ook eerst aan jezelf mag werken.
Word je belemmerd door fysieke klachten waardoor je geregeld afspraken moet afzeggen?

Ik ontmoet veel vrouwelijke ondernemers met hele mooie missies en zie ook vaak dat iemand veel meer in huis heeft dan ze laat zien. Ze hebben grootse dromen, maar meestal blijft het ook bij dromen. 

Het is mijn missie om jou bewust te maken van je potentieel, zodat je dat veel meer gaat benutten en daardoor niet alleen jij maar ook je bedrijf tot bloei zal gaan komen. 

Als je weet wie jij bent en wat jouw talenten zijn, sta je met meer zelfvertrouwen in het leven.

Tenen kunnen je van alles vertellen over jouw talenten en je uitdagingen. Meer inzicht daarin kan jou helpen bij het laten groeien van jou als persoon en je business.

Wat is tenen lezen?

Weerspiegeling van jouw persoonlijkheid

Het tenen lezen geeft een concreet beeld van wie jij op dit moment bent. Tenen weerspiegelen jouw persoonlijkheid. Het geeft je patronen weer. En verander jij, dan veranderen je tenen mee.

Welke superpowers heb jij

Hoe staat het ervoor met jouw creativiteitteen? Kun je goed en helder communiceren of vergt dat meer uitdaging voor jou? Ben je van de structuur of eerder een heerlijke chaoot? Kun jij gemakkelijk hulp ontvangen en dingen uit handen geven? Ben je een teamplayer of toch meer een solist? En hoe zit het met jouw ideeën en verlangens? Kun je deze volledig uiten en hoe zet je die uiteindelijk weer om in actie? Ga je er direct mee aan de slag of heeft dat bij jou wat aanlooptijd nodig? En waar zitten op dit moment jouw blokkades?
Dit en nog veel meer is allemaal aan jouw tenen af te lezen.

Via de tenen kun jij je eigen ontwikkeling volgen. Tenen kunnen de boel niet verdraaien of mooier maken. Wat ze laten zien is wie jij vandaag als persoon bent. 

tenen als wegwijzer

De informatie uit je tenen kan helpend zijn om een onderneming neer te zetten die (nog) beter bij jou past. Misschien doe je nu 1001 dingen binnen je bedrijf, maar laten je tenen zien dat het voor jou beter is om niet met te veel projecten tegelijkertijd bezig te zijn. 

Voel je je geregeld onbegrepen als je vol enthousiasme je verhaal vertelt? Het lijkt wel alsof je Chinees praat. Waarom begrijpt die ander jou nu niet? Benut jij je talenten volledig of heb je de rem er nog op?

NEI sessies

De informatie uit de tenen helpt ook om te zien waar jouw blokkades zitten. Hiermee gaan we in de NEI sessies aan de slag. 
NEI staat voor neuro emotionele integratie. ………..Met behulp van een biotensor, een energetisch meetinsturment kan ik zien waar bij jouw een disbalans in je lichaam zit. …………..

voor wie

 • Meer moeiteloos ondernemen doordat je weet waar jij goed in bent en wat je beter kunt uitbesteden.
 • Je bent hooggevoelig, waardoor je gemakkelijk vervloeit met een ander en op een gegeven moment niet meer weet wie jij nu in de kern bent. Wat zijn nu jouw behoeften en wat maakt jou blij?
 • Als je wil kijken of jouw persoonlijkheid matcht met het realiseren van jouw doelen/dromen. 
 • Fysieke en/of mentale klachten belemmeren jou in je doen en laten, je wil de oorzaak hiervan ontdekken én het oplossen
 • Je bent nog wat onzeker over wie jij bent en zoekt handvatten
 • Werken aan je mindset
 • Je wil jezelf verder ontwikkelen als ondernemer

wat brengt het je

 • Ontdek wat jouw superpowers zijn
 • Waar je uitdagingen zitten
 • Meer zelfvertrouwen; doordat jij weet wie je bent en wat je te bieden hebt
 • Meer zelfacceptatie/liefde; omarmen van je imperfectie
 • Krijg inzicht in jouw patronen
 • Je rekent af met jouw belemmerende overtuigingen
 • Ga met een flinke portie zelfkennis huiswaarts
 • Je begrijpt niet alleen jezelf beter, maar met de kennis van de tenen heb jij in het vervolg ook beter inzicht in de ander. Dit zorgt voor meer begrip en minder frustratie.
 • Verbetering of oplossen van fysieke en mentale klachten.

praktische informatie

 • Sessie 1. Ik ontvang je in mijn ruimte, gelegen op een prachtig landgoed, waar je sowieso al een aantal uren in rust en bezinning kunt doorbrengen (en ook lekker kunt eten). In 1,5 uur vertel ik jou het verhaal van je tenen en geef ik adviezen waar je aan kunt werken. De sessie kun je opnemen, zodat je het op een later moment nog eens kunt terugluisteren.  
 • Sessie 2 t/m 4. Je ontvangt een NEI sessie (75 minuten) waarin we aan de slag gaan met jouw fysieke en/of mentale klachten, belemmerende overtuigingen, en mindset. Dit alles om meer flow te creëren in jouw leven en business. 

De sessies kunnen ook online, mocht je niet in de gelegenheid zijn naar Schipluiden af te reizen.

TOES & FLOW YOUR BUSINESS

397 EXCL. BTW
INTRODUCTIEPRIJS
 • In de praktijk of online via Zoom
 • Uitgebreide tenenanalyse 90 min
 • 3x NEI sessie 75 min

VEELGESTELDE VRAGEN

In mijn mooie praktijkruimte in een voormalige pastorie, gelegen op het prachtige landgoed Op Hodenpijl in Schipluiden (nabij Delft). Op korte afstand van de A4, gratis parkeren, bushalte pal voor de deur en er is een (biologisch) restaurant waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Woon je te ver weg, dan is online via Zoom ook een optie. 

Ja, dat werkt exact hetzelfde en deze mogelijkheid is fijn als je niet in de gelegenheid bent om af te reizen naar Schipluiden.
Voorafgaand aan de tenenanalyse stuur je mij enkele foto’s toe, die ik tijdens onze sessie via het scherm met jou deel. Op die manier kan ik heel gedetailleerd uitleg geven over jouw tenen. Alsof je live tegenover mij zit. Het enige is dat ik niet de bewegelijkheid van de tenen kan controleren. Maar dat vraag ik jou dan om te doen, indien nodig. 

Ook een online NEI sessie werkt evengoed als dat je bij mij in de praktijk zou langskomen. 

Tussen de NEI sessies zit minstens twee weken. Dit omdat je lijf even nodig heeft om het een en ander te verwerken. 

Met drie sessies kun je al heel veel in gang zetten, maar als je nog verder aan jezelf wil werken is het mogelijk om extra sessies te boeken.

Nee, tenen lezen is een methode om het karakter en gedrag te analyseren.

Nee, dat is niet noodzakelijk. Wel is het voor mij belangrijk om te weten of er eventuele kalknagels zijn.

Nee, tenen lezen heeft niets met toekomstvoorspelling te maken. Het is ook een momentenopname. Tenen weerspiegelen wie jij op dit moment bent, hoe je nu in het leven staat. Verander jij, dan veranderen je tenen ook. Met name de stand – die jouw gedrag weerspiegelt – is het eerste wat kan veranderen.

**NIEUW** kORTE ANALYSE

Wil jij ontdekken waar jouw talenten en uitdagingen zich bevinden? 
Boek dan een korte analyse.

Analyse via een foto
Ontvang een audio van ca. 20 minuten

Nu tijdelijk voor € 40
(Na aanmelding ontvang je de instructies voor het opsturen van jouw foto’s).

 

Neem contact met mij op