tenenanalyse & coaching voor ondernemers

Vol enthousiasme begin je ergens aan, maar het daadwerkelijk neerzetten van jouw nieuwe dienst of product blijft uit.
Wat is dat toch? Wat houdt jou tegen?

Beland je geregeld in een conflict met een teamlid en kun je daar niet de vinger opleggen?
Je wil je bedrijf verder laten groeien, maar weet dat je daarvoor ook eerst aan jezelf mag werken.

Ik ontmoet veel vrouwelijke ondernemers met hele mooie missies en zie tegelijkertijd ook vaak dat iemand veel meer in huis heeft dan ze laat zien. Ze hebben grootse dromen, maar meestal blijft het ook bij dromen. 

Kom tot bloei
Het is mijn missie om jou bewust te maken van je potentieel, zodat je dat veel meer gaat benutten en daardoor niet alleen jij maar ook je bedrijf tot bloei zal gaan komen.

Als je weet wie jij bent en wat jouw talenten zijn, sta je met meer zelfvertrouwen in het leven. 

Tenen kunnen je van alles vertellen over jouw kwaliteiten en je uitdagingen. Meer inzicht daarin kan jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Waarom tenen lezen?

Consult tenen lezen

Een consult tenen lezen duurt ca. 75 minuten. Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een online consult via Zoom ook mogelijk.
Het consult mag worden opgenomen, zodat je later in alle rust de lezing nog eens kunt terugluisteren.

Een duo-consult is ook mogelijk. Kom samen met je partner, vriendin, collega of kind. Krijg meer inzicht in jezelf én elkaar en versterk hiermee jullie relatie.

Of boek een combinatie van een consult tenen lezen en een voetreflexmassage (30 min.).

**NIEUW** korte analyse via een foto, kijk voor meer informatie verderop op deze pagina.

Consult tenen lezen

115 INCL. BTW
  • In de praktijk of online via Zoom
  • Duur 75 minuten

*Voor een factuur op bedrijfsnaam komt er 21% bovenop de consultprijs

Arrangement
tenen lezen

160 INCL. BTW
  • Consult + voetreflex (30 min.)
  • Duur 120 minuten

VEELGESTELDE VRAGEN

In mijn mooie praktijkruimte in een voormalige pastorie, gelegen op het prachtige landgoed Op Hodenpijl in Schipluiden (nabij Delft). Op korte afstand van de A4, gratis parkeren, bushalte pal voor de deur en er is een (biologisch) restaurant waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Vooraf leg ik je heel kort het een ander uit over het tenen lezen, over hoe ik naar jouw tenen kijk. Tijdens het consult zit je op een stoel, recht tegenover mij, met de voeten ontspannen op de grond. Zo nu en dan zal ik jouw tenen aanraken.
De sessie mag je opnemen via je telefoon of je kunt meeschrijven. Net wat jouw voorkeur heeft. Zo kun je de sessie nog eens terugluisteren of lezen wat er is gezegd.

Ja, dat werkt exact hetzelfde en deze mogelijkheid is fijn als je niet in de gelegenheid bent om af te reizen naar Schipluiden.
Vooraf stuur je mij enkele foto’s toe, die ik tijdens onze sessie via het scherm met jou deel. Op die manier kan ik heel gedetailleerd uitleg geven over jouw tenen. Alsof je live tegenover mij zit. Het enige is dat ik niet de bewegelijkheid van de tenen kan controleren. Maar dat vraag ik jou dan om te doen, indien nodig. 

Bij de korte analyse stuur je mij foto’s en ontvang je een audio van ca. 20 minuten met mijn bevindingen. Hierbij heb je geen persoonlijk contact. Zijn er nog eventuele vragen nadien, dan kun je een kort consult boeken.

Bij een uitgebreid consult ontmoet ik je live in mijn praktijk of online via Zoom. In ca. 75 minuten lees ik stap voor stap jouw tenen en kun je ook jouw vragen bij mij neerleggen. 

Ja, dat is zeker mogelijk. Ik heb al vele duo’s over de vloer gehad. Vriendinnen, geliefden, zussen, moeder en dochter, collega’s. Het is een unieke manier om elkaar nog beter te leren kennen. Een duo-consult is 30 minuten per persoon.
Ook leuk om te combineren met een heerlijke (biologische) lunch op de locatie (vooraf reserveren is aan te raden).

Nee, tenen lezen is een methode om het karakter en gedrag te analyseren.

Nee, dat is niet noodzakelijk. Wel is het voor mij belangrijk om te weten of er eventuele kalknagels zijn.

Nee, tenen lezen heeft niets met toekomstvoorspelling te maken. Het is ook een momentenopname. Tenen weerspiegelen wie jij op dit moment bent, hoe je nu in het leven staat. Verander jij, dan veranderen je tenen ook. Met name de stand – die jouw gedrag weerspiegelt – is het eerste wat kan veranderen.

Neem contact met mij op