Je bekijkt nu Opleiding karakteranalist

Opleiding karakteranalist

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Evenement

Wil jij je cliënt meer inzicht in zichzelf geven? In één oogopslag kunnen zien wat iemands talenten en uitdagingen zijn? Uitleg kunnen geven waarom de ander doet zoals hij doet?

In de opleiding tot karakteranalist (voorheen Online training tenen lezen) krijg je alle handvatten aangereikt om de ander verder op weg te helpen.

Voor wie is deze opleiding

  • Je wil anderen op een effectieve wijze kunnen ondersteunen bij hun persoonlijke groei
  • Je zoekt een eenvoudige manier om meer inzicht te krijgen in je cliënt
  • De communicatie tussen jou en een cliënt loopt wat stroef en je kunt je vinger er niet opleggen hoe dat komt
  • Je cliënt heeft een muur opgeworpen en het lukt je niet erdoorheen te breken
  • Je wil een ander beter kunnen begrijpen
  • Je zoekt een unieke, niet alledaagse, methode om mee te werken
  • Je wil werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling

Het is breed inzetbaar, denk aan: (voetreflex)therapeut, pedicure, (loopbaan)coach, kindercoach, masseur, schoonheidsspecialist, psycholoog, verzorgende. Eigenlijk iedereen die op een holistische wijze werkzaam is en/of zich persoonlijk wil ontwikkelen.

Ook voor het versterken van relaties in de privé- en werksfeer is het een geweldig instrument gebleken. Meer inzicht in elkaar zorgt voor meer begrip en acceptatie, en dus minder frustratie.


Praktisch
De opleiding volg je grotendeels online en sluit je af met een live dag op een prachtige locatie; in een kleine groep dus veel persoonlijke aandacht. Maandelijks zien we elkaar online via de groepscoaching sessies en tussendoor mag je mij altijd vragen stellen.
De opleiding is geaccrediteerd door KTNO en erkend door VNRT, VBAG en BATC.
 
Je kunt er direct mee starten!
“De training heeft bij mij veel nieuwsgierigheid en plezier opgewekt. Tijdens mijn massages gebruik ik het tenen lezen om met mijn communicatie op de cliënt in te spelen, erg leuk en heel behulpzaam om af te stemmen met de cliënt. In mijn privéleven heb ik door de kennis van het tenen lezen meer begrip gekregen voor gedragingen van onze dochter en partner, wat mij een heel stuk rust heeft gebracht. Tijdens de voetreflexsessies verbaas ik mensen soms door een “kernvraag” te stellen en komt de wedervraag; “Hoe weet jij dat?” – Ans Kreileman
 
Ps. Ben je (oud-)cursist van de cursus tenen lezen als wegwijzer en wil je deze verdieping? Stuur mij dan een bericht, want voor jou geldt een aantrekkelijke korting.