leer jezelf beter kennen

Tenen zijn wegwijzers…
Durf jij jezelf een spiegel te laten voorhouden?

Tenen lezen is een unieke methode die je inzicht geeft in je karakter en gedrag. De vorm en stand van de tenen en de nagels vertellen alles over jouw persoonlijkheid.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

Waar zitten jouw kwaliteiten en uitdagingen?
Op welke manier communiceer je, kun jij goed je grenzen aangeven en hoe prikkelgevoelig ben jij? Dit en nog veel meer kun je uit de tenen halen.

Tenen vertellen exact waar je nu staat en wat jouw kwaliteiten zijn. Het is concreet, verhelderend en soms ook confronterend.

Tenen kunnen je van alles vertellen over jouw kwaliteiten en je valkuilen. Meer inzicht daarin kan jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Wat kun je ermee?

Consult tenen lezen

Een consult tenen lezen duurt ca. 75-90 minuten. Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een online consult via Zoom ook mogelijk

Consult in de praktijk of online – € 85

Mini-consulten (10-15 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf.

Mini-consulten, alleen op locatie (vanaf 2 uur) – prijs op aanvraag

Workshop tenen lezen

Zelf aan de slag met tenen lezen? Volg dan een workshop. Leuk om te doen samen met een groepje vrienden, familie of buren. Leer jezelf en hen beter kennen!

De workshop wordt op aanvraag gegeven op een zelfgekozen locatie. 

Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Ook gaan jullie elkaars tenen lezen. Misschien kom je zo erachter dat je onverwacht veel ambitie blijkt te hebben, heeft je vriendin onontdekte creatieve talenten of blijkt dat je buurman wel wat aanmoediging kan gebruiken omdat hij eigenlijk heel onzeker is.

Je ontvangt een uitgebreide reader, zodat je later alles nog eens rustig kunt nalezen (en de tenen van je naasten onder de loep kunt nemen ;-)).

Voor een Online workshop tenen lezen. Zie hier

Workshop tenen lezen

(*Er wordt kilometervergoeding berekend. Vanaf 30 minuten zal ook de reistijd doorberekend worden.)

Neem contact met mij op

agenda

Doorlopend
Online workshop tenen lezen
€ 27