Download de gratis checklist

Download de gratis checklist en krijg meer inzicht in je cliënt
Herken jij je in het volgende?
  • De communicatie tussen jou en een cliënt loopt wat stroef en je kunt je vinger er niet opleggen hoe dat komt
  • Je wil een ander beter kunnen begrijpen
  • Je zoekt een manier om bespreekbaar te kunnen maken wat onuitgesproken blijft, waardoor je sneller tot de kern van een probleem/klacht komt
  • Je wil meer waarde toevoegen aan een behandeling
  • Je wil anderen op een effectieve wijze kunnen ondersteunen bij hun persoonlijke groei
  • Je bent klaar met die tijdrovende tools om inzicht te krijgen in je cliënt en zoekt een eenvoudige manier waarbij je in één oogopslag flink wat informatie krijgt

Ontdek wat de tenen over iemand vertellen. Ze bevatten een schat aan informatie!

Hoe zou het zijn als je in één oogopslag ziet hoe je cliënt in elkaar steekt?
Tenen lezen is een unieke kennismethode waarbij je aan de hand van de vorm en stand van de tenen op een eenvoudige wijze inzicht krijgt in de persoonlijkheid van iemand.

Meerdere voordelen
Je komt sneller tot de kern van de hulpvraag, weet waar iemands kwaliteiten en valkuilen zich bevinden, hoe iemand reageert en op welke manier je het beste kunt communiceren met deze persoon.

Checklist
Voor mij is tenen lezen een geweldige aanvulling in mijn coachingspraktijk. Met behulp van de checklist kan jij er ook mee aan de slag. Je komt onder andere te weten wat het betekent als iemand een hallux valgus heeft. En hoe kun je zien op welke wijze iemand reageert?

Download hier jouw gratis checklist

Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Na aanmelding ontvang je regelmatig gratis inspiratie om meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander. Bekijk de privacyverklaring.